Krema od Čorokota

Dr Gabriels Krema od Čorokota je najbolja krema za vaše lice i tijelo. Ovo je dokazano najbolja i najjača prirodna krema protiv bora i definitivno najbolja maska za lice koja postoji. Koristi se za tretman svih tipova kože, za uklanjanje bora i ožiljaka, protiv akni i psorijaze. Krema od čorokota za vašu prirodnu ljepotu i zdravlje vaše kože. Garancija zadovoljstva. Garancija kvalitete. Garancija povrata novca. Dostava poštom na adresu.

Dobijte svilenkasto mehku kožu kao kod bebe
uz pomoć ovog prirodnog preparata…

Krema od Čorokota Dr Gabriels Najbolja Prirodna Krema Protiv Bora Maska za LiceKrema od Čorokota Dr Gabriels Najbolja Prirodna Krema Protiv Bora Maska za Lice

Da li imate jedno od ovih stanja:
• Kožu punu akni
• Suhu kožu
• Kožu koja Vas svrbi
• Psorijazu
• Naboranu kožu
• Kožu koja izgleda kao površina Mjeseca
• Kožu koja Vas spriječava da stojite preblizu nepoznatima

Zaboravljena drevna tajna formula donosi Vam komplimente u roku od 1 sata.

Sjeme čorokota (crni kim,kumin,crno sjeme,blackseed) i njegovo ulje se koristilo već hiljadama godina i nađeno je u Tutankhamonovoj grobnici. Dr Gabriels ekstrakt čorokota u obliku kreme je baziran na drevnoj formuli, koja je ponovno otkrivena koristeći modernu tehnologiju. Ovo je nešto najsličnije onome što je koristila i legendarna kraljica Nefretiti.

Garancija povrata novca
Ako ne budete zadovoljni sa rezultatima, ako ne budete imali koristi ili Vam bude gubljenje vremena, u potpunosti ćemo Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste nam dovoljno vjerovali da probate ovaj proizvod.

Ovo možete očekivati:Krema od Čorokota Dr Gabriels Najbolja Prirodna Krema Protiv Bora Maska za Lice
U roku od 60 minuta:
• Svilenkasto mekanu kožu
• Potpuno hidratiziranu kožu
• Vidljivo smanjene bore*
• Reducirano crvenilo kože*

U roku od 2-6 sedmica redovne upotrebe:
• Potpuno uklonjene akne
• “Kratere” ili rupice na koži značajno izravnane i zaglađene
• Suhu kožu vraćenu u normalnu, hidratiziranu i mehku kožu
• Kožu koja je svilenkasto mekana na dodir
• Kožu koja zrači toplinom i zdravljem
• Kožu koja Vam neće izazivati osjećaj srama pred ljudima
• Kožu koja će Vam podići samopouzdanje

*Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA. Ovaj proizvod nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, liječi ili preventira bilo koju bolest ili stanje.

Krema čorokota je jedina krema koja je toliko prirodna da je možete i jesti. Slobodno probajte uzeti mali dio kreme. Da li možete ovo uraditi sa bilo kojom drugom kremom? Naravno da NE, zato Vas molimo da ne pokušavate ovo uraditi sa bilo kojom drugom kremom.

Za dobijanje 1kg ekstrakta kreme čorokota potrebno je otprilike 102kg sjemena. Izuzetno je bogata, i zbog mljevenja sjemena na mikroskopsku veličinu, esencijalna ulja se mnogo efikasnije apsorbiraju, čak bolje nego kao kod samog ulja. Krema čorokota je izuzetno snažna, a u stanju smo je proizvesti jer koristimo jedinstvenu tehniku, koristeći specijaliziranu opremu za izdvajanje ekstrakata koju smo uvezli iz Amerike.

U stvari, nije nam poznata ni jedna druga kompanija koja proizvodi nešto slično ovome. Ni jedna druga krema ne izgleda kao krema čorokota, niti djeluje kao ona. Upravo zbog toga smo toliko uvjereni u njeno djelovanje, da Vam možemo ponuditi garanciju povrata novca, 100% bez gnjavaže i pitanja!

Vidjećete poboljšanje stanja Vaše kože u roku od 1h
(bez obzira na tip kože)

Ako ne vidite poboljšanje na koži u navedenom roku, jednostavno nam vratite kremu za potpuni povrat novca. Uvjereni smo da ćete biti toliko zadovoljni sa rezultatima, i da ćete kao naši ostali klijenti unaprijed rezervisati svoju mjesečnu zalihu, jer smo vrlo ograničeni sa proizvodnjom kreme za svaki mjesec.

Kako krema od čorokota djeluje?Krema od Čorokota Dr Gabriels Najbolja Prirodna Krema Protiv Bora Maska za Lice
Dr Gabriels krema čorokota je jedinstvena supstanca. To nije obična krema, niti je napravljena od jeftinih umjetnih dopuna koje sadrže samo 1-2% aktivnih tvari, a koje ćete naći u svojoj kući, bez i jedne iznimke. Dr Gabriels krema od čorokota je napravljena od 100% koncentrata sjemena čorokota i zbog toga je u potpunosti jestiva.

Djelići u kremi su tako mali, da su “nano” veličine. Nano djelići imaju efekat da značajno povećavaju apsorpcijsku površinu na koži, na primjer, krema stavljena na Vaše lice može površinom pokriti cca 100m2, što je veličina velikog stana. Što je veća površina djelovanja, bolja je i apsorpcija.

To je tajna zašto djeluje tako brzo, u roku od jednog sata. To i jeste ljepota korištenja tehnologije, ali ipak sve ostaje 100% prirodno, jer je sav hemijski sastav identičan sjemenu i njegovom ulju.

Kako koristiti kremu čorokota?
Krema je crna, glatka i gusta. Nanesite tanki sloj na kožu bilo gdje na tijelu ili na madež. Možete je nanijeti i na lice kao masku za lice. Držite je na koži 30-60 minuta. Onda je isperite sa kože koristeći toplu vodu, da bi otkrili predivnu, sjajnu svilenkasto mehku kožu kao u bebe.

Upozorenje: Postoji mala, vrlo mala mogućnost da neki ljudi imaju osjetljivost na ovaj proizvod. Ako se desi bilo kakva neželjena iritacija kože, prestanite koristiti proizvod i kontaktirajte nas za potpuni povrat novca. Operite kožu sa toplom vodom.

 
Krema od Čorokota – Često postavljana pitanja
Krema od Čorokota Dr Gabriels Najbolja Prirodna Krema Protiv Bora Maska za Lice
Zašto je krema čorokota tako dobra i zašto je nisam vidio ranije na tržištu?
Sve je do tehnologije. Dobijanje kreme zahtjeva jedinstveni proces i malo poznatu specijaliziranu patentiranu opremu dostupnu samo u Americi.

Da li mogu koristiti ovu kremu čorokota za akne ili oštećenu kožu?
Naravno! Namažite mjesto tankim slojem kreme i držite sat ili duže. Jednostavno operite kožu toplom vodom. Ubrzaće proces zacjeljivanja.

Imam mitisere. Da li ja mogu koristiti kremu od čorokota?
Krema je izvrsna za mitisere, posebno ako su oštećeni ili imaju iscjedak.

Da li mogu kremu od čorokota koristiti ako se porežem ili na ranama?
Da, posjekotine i rane će brže zarasti.

Imam grubu kožu, šta da radim?
Poboljšaće stanje kože već u roku od 1 sata, upravo onako kako i tvrdimo.

Imam previše bora, da li je krema čorokota dobra i za ovo?
Ova krema će Vam osvježiti kožu, učiniti je svilenkasto nježnom i zategnutom, dakle prirodno reducirati Vaše bore. Probajte je 1 sat i uvjerićete se.

Da li je problem ako mi krema čorokota dođe u dodir sa očima?
Nije problem, ali ako krema dođe u dodir sa okom, oko će početi suziti jer će krema izazvati privremenu iritaciju (napomena: u Istočnjačkoj medicini, ulje čorokota se tradicionalno stavlja u oči pri tretiranju nekih očnih infekcija kao npr. konjuktivitisa).
 

Krema Čorokota
Ponovo otkrivena i donesena Vama u svojoj najčistijoj i najjačoj formi

Upotrebom ovog proizvoda brzo ćete osjetiti olakšanje. Poboljšanje stanja se osjeti odmah čim se proizvod počne koristiti.

P.S. Ne brkajte sa jeftinim proizvodima nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znamo svoj proizvod i zato smo 100% uvjereni da ćete biti zadovoljni ili ćemo Vam u potpunosti vratiti novac, ako ne budete zadovoljni u bilo kojem smislu. (Dr Gabriels)
 

Krema od Čorokota

Pakovanje: 50 ml
Cijena: 13 KM

 
Narudžba SMS PORUKOM na broj: 062153000
Napišite ime, prezime, adresu i proizvode koje želite.
Dostava brzom poštom 5 KM, plaćanje pouzećem.
Diskrecija zagarantovana.